Me tar hyttedraumen din på alvor

Drømmer du om hytte på fjellet?

Ei hytte med fleksibelt byggesystem som gir rom for tilpasninger akkurat etter deres behov? Ei hytte som ligger gjemt i naturen? Og som bygges av dyktige fagfolk? Da bør du ta kontakt med oss i Suldal Hyttebygg.

Suldal Hyttebygg ble etablert i 2003 og har hovedkontor i Suldal. Vi driver med bygging av hytter, samt ombygging, påbygg og renovering av både hytter og hus. Vi har siden 2004 vært stolt leverandør av Hedda Hytter.
Vi tilbyr modellene Hedda og Hedvig, som begge er solide kvalitetshytter med røtter i norsk byggeskikk og tradisjon.

DJI_0018

Vi driver med mer enn bare hytter

Selv om det er hytter vi bygger mest av i løpet av året, så tar vi også på oss prosjekter innen nybygg, renovering og påbygg – både av hytter og hus. Hos oss har vi rundt 15 ansatte som er utrolige dyktige i sitt fag.
Vi har både tømrere, lærlinger, byggmestere, produksjonsarbeidere, salgsrådgivere og prosjektledere som brenner for faget vårt og det vi gjør.

Vår visjon og kjerneverdier

Vi har forankret tre kjerneverdier som går igjen i alle ledd i virksomheten vår, og det er at vi er åpne, lojale og ærlige. Vår visjon er at vi ønsker å være med å utvikle næringslivet lokalt i Suldal og bidra til verdiskapning i bygda vår.

Som et resultat av vår evne til å leve opp til vår visjon og våre verdier ble vi kåret til Årets Suldalsbedrift i 2017. I begrunnelsen for kåringen ble blant annet vårt miljøansvar fremhevet. Vårt fokus på miljø har bare økt de siste årene, og i 2020 ble Suldal Hyttebygg en Miljøfyrtårn-bedrift.

DSC_3737

Hvorfor velge Suldal Hyttebygg

ærlige

Vi er alltid åpne, lojale og ærlige

ord

Vi er opptatt av å holde ord, både på priser og leveringstid

Kvalitet

Vi er fleksible på alt, bortsett fra kvalitet.
Hos oss leverer vi skikkelig håndverk

langerfaring

Lang erfaring og fartstid i byggebransjen

Hedda

Samarbeidspartner med Hedda Hytter siden 2004

Miljøfyrtårn

Sertifisert som Miljøfyrtårn-bedrift